2551026511 Παλαγία, έναντι γηπέδου Καππαδοκίας, Αλεξανδρούπολη sifaalexpoli@gmail.com
hero image


ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
ΣΙΦΑ ΕΒΡΟΥ | Μεταφορές & Μετακομίσεις στον Έβρο, σε όλη την Ελλάδα & σε όλο τον Κόσμο


Κάθε μετακόμιση είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση με τους δικούς της περιορισμούς και δυσκολίες. Εάν λοιπόν η μετακόμιση είναι αντικείμενο προβληματισμού για εσάς, για εμάς είναι μία εύκολη υπόθεση, αφού αναλαμβάνουμε να την εκτελέσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Η μεταφορική εταιρεία μας “ΣΙΦΑ ΕΒΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο φορτηγών καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε μετακόμιση επιθυμείτε στον Έβρο, στην Θεσσαλονίκη, σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου επιθυμείτε.

 

 
 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
ΟΙΚΙΩΝ
 
 
 
 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
 
 
 
 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
 
 
 
 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
 
 
 
 
 
Ολοκληρωμένες υπηρεσίες
μετακόμισης! Μεριμνούμε για όλες τις πτυχές που απαιτεί μια μετακίνηση, από την αρχή μέχρι το τέλος της. Χάρης την μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των μετακομίσεων, είμαστε σε θέσει να αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία της μετακόμιση σας, προσφέροντάς σας άμεσα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Σας εξασφαλίζουμε μετακομίσεις με τις καλύτερες συνθήκες για την ασφάλεια των αντικειμένων σας, με συνέπεια και άνεση, και δίχως ταλαιπωρία, κούραση και άγχος.
 
 
 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΜΠΑΛΑΖ

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει το αμπαλάζ των επίπλων και των αντικειμένων σας ώστε η μετακόμισή σας να γίνει με απόλυτη ασφάλεια.
 
 
 
 

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

Διαθέτοντας ανυψωτικά μηχανήματα μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και πιό γρήγορη μετακόμιση σε πολυώροφες πολυκατοικίες.
 
 
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Αλεξανδρούπολη, διαθέτουμε αποθήκες για την αποθήκευση των εμπορευμάτων και των οικοσκευών σας.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας και μαζί θα βρούμε την ιδανική προσφορά για την μεταφορά ή την μετακόμιση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε τον νομό Έβρου όλη την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο.