2551026511 Παλαγία, έναντι γηπέδου Καππαδοκίας, Αλεξανδρούπολη sifaalexpoli@gmail.com
hero image


ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΣΙΦΑ ΕΒΡΟΥ | Μεταφορές & Μετακομίσεις στον Έβρο, σε όλη την Ελλάδα & σε όλο τον Κόσμο


Η μεταφορική εταιρεία μας “ΣΙΦΑ ΕΒΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, μεταφέρει με συνέπεια και υπευθυνότητα τα εμπορεύματα, τις οικοσκευές σας αλλά και οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε από και προς τον Έβρο, την Θεσσαλονίκη, όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμό.

Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας εγγυηθεί για την ολοκλήρωση των μεταφορών στο συντομότερο δυνατό χρόνο καθώς και για την ασφάλεια των εμπορευμάτων ή των οικοσκευών σας. Η διαρκείς ανανέωση και βελτίωση του επαγγελματικού μας εξοπλισμού καθώς και η μακροχρόνια πείρα μας στο χώρο των μεταφορών σας εξασφαλίζει την άρτια λειτουργία σε κάθε μεταφορά.

 

 
 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
 
 
 
 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ
 
 
 
 

ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ
 
 
 
 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΒΑΡΕΩΝ ΦΟΡΤIΩΝ
 
 
 
 
 
Για ασφαλής και γρήγορες μεταφορές μία είναι
η επιλογή ΣΙΦΑ ΕΒΡΟΥ!Κατόπιν συνεννόησης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κλαρκ ώστε να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση καλύπτοντας κάθε μεταφορική ανάγκη σας καθώς και να μεταφέρουμε τα αντικείμενά σας πόρτα - πόρτα.

Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες όσο και σε δημόσιες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις μεταφορές και διανομές.

Όλα αυτά τα χρονια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών, έχουμε συνάψει συνεργασίες με έναν μεγάλο αριθμό πελατών οι οποίοι μας εμπιστεύονται και μας προτείνουν χάρη στην άμεση εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές μας. 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας και μαζί θα βρούμε την ιδανική προσφορά για την μεταφορά ή την μετακόμιση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε τον νομό Έβρου όλη την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο.