2551026511 Παλαγία, έναντι γηπέδου Καππαδοκίας, Αλεξανδρούπολη sifaalexpoli@gmail.com
hero imageΣΙΦΑ ΕΒΡΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


Η μεταφορική εταιρεία μας “ΣΙΦΑ ΕΒΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στον Έβρο και πιό συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων. Έχοντας ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομών και σύγχρονη σκέψη, η μεταφορική εταιρεία μας μπορεί να φέρει σε πέρας κάθε μεταφορά ή μετακόμισης που θα της ανατεθεί.

Διαθέτουμε υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη και δίκτυο συνεργατών σε όλο το νομό Έβρου. Έτσι, με τα καθημερινά δρομολόγια από και προς όλο τον Έβρο και την Θεσσαλονίκη, η μεταφορική μας εταιρεία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για άμεσες μεταφορές ή μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε όλο τον κόσμο.

Ακόμα, πραγματοποιούμε μεταφορές πόρτα - πόρτα καθώς και φορτοταξί για μεταφορές αντικειμένων εντός πόλης.

 

 

 
 
 
Σύγχρονος στόλος οχημάτων

Ο στόλος τον οχημάτων μας αποτελείται από 12 σύγχρονα ιδιόκτητα φορτηγά δημοσίας χρήσεως τα οποία μπορούν να μεταφέρουν με ασφάλεια τις οικοσκευές σας, τα εμπορεύματά σας ή οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε να μεταφέρετε. Επίσης διαθέτουμε κλάρκ για την εύκολη φόρτωση των εμπορευμάτων σας καθώς και έμπειρους χειριστές.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, σας εγγυώνται για την ασφαλή, άμεση και οικονομική μετακόμιση σας ενώ σας παρέχει ολοκληρωμένες, οργανωμένες ή απλές εργασίες μεταφοράς.

Σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμεί να πραγματοποιήσει κάθε κάτοικος του νομού Έβρου και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα γρήγορες, οικονομικές και ασφαλής μεταφορές ή μετακομίσεις πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας και μαζί θα βρούμε την ιδανική προσφορά για την μεταφορά ή την μετακόμιση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε τον νομό Έβρου όλη την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο.