2551026511 Παλαγία, έναντι γηπέδου Καππαδοκίας, Αλεξανδρούπολη sifaalexpoli@gmail.com
 
 
 

ΣΙΦΑ ΕΒΡΟΥ
Μεταφορές & Μετακομίσεις στον Έβρο, σε όλη την
Ελλάδα & σε όλο τον Κόσμο


Η μεταφορική εταιρεία μας “ΣΙΦΑ ΕΒΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στον Έβρο και πιό συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων. 

Διαθέτουμε υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη και δίκτυο συνεργατών σε όλο το νομό Έβρου. Έτσι, με τα καθημερινά δρομολόγια από και προς όλο τον Έβρο και την Θεσσαλονίκη, η μεταφορική μας εταιρεία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για άμεσες μεταφορές ή μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε όλο τον κόσμο...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την συσκευασία και το αμπαλάρισμα των αντικειμένων σας προκειμένου να μεταφερθούν με απόλυτη ασφάλεια.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

Για την ευκολότερη μετακόμισή σας, η μεταφορική εταιρεία μας, μπορεί να πραγματοποιήσει την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων σας.

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

Για να διευκολύνουμε τις μετακομίσεις σε ορόφους, διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα που θα κάνουν την μετακόμιση να μοιάζει παιχνιδάκι.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Αλεξανδρούπολη, διαθέτουμε αποθήκες για την αποθήκευση των εμπορευμάτων και των οικοσκευών σας.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η μεταφορική εταιρεία μας η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, μεταφέρει με συνέπεια και υπευθυνότητα τα εμπορεύματα, τις οικοσκευές σας αλλά και οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε από και προς τον Έβρο, την Θεσσαλονίκη, όλη την Ελλάδα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Κάθε μετακόμιση είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση με τους δικούς της περιορισμούς και δυσκολίες. Εάν λοιπόν η μετακόμιση είναι αντικείμενο προβληματισμού για εσάς, για εμάς είναι μία εύκολη υπόθεση, αφού αναλαμβάνουμε να την εκτελέσουμε με τον καλύτερο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ